Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Baksning - maskinbaksning

Kranexpressen A/Sbaksning
Adresse : Guldalderen 36
     2640 Hedehusene
Tlf : +45 49 17 78 78
Fax : +45 49 17 78 68
CVR : 20 10 19 03
Mail : info@kranexpressen.dk

Står du og har brug for en kran til baksning?

Så står kranexpressen klar med en af vores 12 forskellige kraner som helt sikkert kan løse opgaven for dig.

Her hos KranExpressen er det yderst vigtigt for os at sikkerheden er i top, og derfor er alle vores kraner udstyret med kameraer. Kameraerne giver vores kranførere en øget sikkerhed i deres arbejde, da de får et større og bedre overblik over situationen.

 

Vi klarer alle baksningsopgaver

Vores kraner er alle terrængående og klarer derfor alle slags opgaver. Baksning af betonelementer, bygningskontruktioner, skurer, maskiner, containere og meget andet, vores kraner skal nok klare det.

Alle vores kranførere er yderst erfarne i baksningsopgaver, så selvom du synes at en flytning virker helt umulig, så skal vores kranfører nok finde en løsning på dit problem. Vores medarbejdere har arbejdet med enhver tænkelig baksning.

Kranexpressen bestræber sig på at udføre vores kunders opgaver til tiden, da vi ønsker at vores kunder trygt kan læne sig tilbage med en viden om at opgaven bliver udført til tiden.

Står du og skal have noget flyttet er du velkommen til at give os et kald, så vi sammen kan finde en god løsning på din baksningsopgave. Vi har stor erfaringen indenfor kranføring, flytning og baksning af store objekter, så vi kan helt sikkert også løse din opgave.

Lidt, men nok plads:

Bibliotek KBH centrum :

 Frederiksberg Centeret :

City2 Tåstrup :

Hovedbanegården :

  

Vi kan også hjælpe med bjærgningtotalløsninger, samt sær- og specialtransport

Du finder os på tlf.: 49 17 78 78, eller på addressen Guldalderen 36, 2640 Hedehusene.