Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Totalløsninger

-       Besigtigelse: Vi besigtiger gerne, så vores kunder kan føle sig sikre på at de får deres opgave udført sikkert, hurtigt og billigt, vi ser også på helheden, når vi kommer frem og kan rådgive om placering af kranen, transporten eller bakseopgaven, så der er klar til at arbejde så snart vi ankommer til pladsen.

-       Rådgivning: Under planlægningen af en opgave er det ideelt at tænke hejseopgaverne, eller baksning af materiel ind. Her kan vi rådgive og vejlede til den sikreste, bedste og billigste løsning.

-      Transport: Vi kan med vores forskellige anhængere og blokvogne, transportere de fleste materialer og hejse dem af med vores lastbil eller mobilkran.

-     Hejsning: Vi har lastbilkraner til 100TM og mobilkraner fra 45 til 220 tons, Som de eneste i Danmark har en 45 tons citykran, der kan blive så lav som 310 cm og med en bredde på 255 cm kan den komme ind i de fleste baggårde og hejse dine materialer.

-      Baksning: Har du en opgave som kræver at du får flyttet dine maskiner, enten til skrot eller til en anden lokalitet, så kan vores bakseteam hjælpe med dette, de kan få alle maskiner ind på, eller ud fra deres plads, med et minimum af gene til følge. 


Vi kan også hjælpe med bjærgningbaksning samt sær- og specialtransport.

Kranexpressen A/SPladsen
Adresse : Guldalderen 36
     2640 Hedehusene
Tlf : +45 49 17 78 78
Fax : +45 49 17 78 68
CVR : 20 10 19 03
Mail : info@kranexpressen.dk