Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kran - stort udvalg af kraner!

Vi har de kraner, du skal bruge

Kranexpressen A/S udbyder et stort udvalg af mobil- og lastbilkraner. Vores kraner er udstyret så de kan løse enhver opgave. Kranexpressen A/S kraner og løfteudstyr er beregnet til løfte byrder mellem 50 og 220 tons.

Vi har derfor kraner til alle opgaver, såsom bygningskonstruktioner, opsætning af containere eller etablering af vinduer eller andre objekter. Vi lytter til dine behov for en kranopgave og rådgiver derefter, så vi sammen kan finde den rigtige kran og det rigtige løfteudstyr til opgaven. 

 - se galleri af vores kraner og læs mere på nedenstående links:

Mobilkraner >>   Lastbilkraner >>
Kranexpressen A/Skraner
Adresse : Guldalderen 36
     2640 Hedehusene
Tlf : +45 49 17 78 78
Fax : +45 49 17 78 68
CVR : 20 10 19 03
Mail : info@kranexpressen.dk

 

 

Sikkerhed, eftersyn, faglighed

Hos Kranexpressen A/S er sikkerheden det vigtigste, derfor er vores kraner udstyret med kamera på kranarmen samt er overlastsikret. Sikkerheden opnås også i kraft af, at vores kraner er vedligeholdte og gennemgår jævnlige eftersyn. Når man har med store kraner at gøre er vinden og terræn forhold nemlig en afgørende faktor som påvirker kranens stabilitet og dermed et sikkert løft.

Fælles for alle vores kranførere er at de er engagerede og går op i sikkerhed og kvalitet. 

 

Vi overholder vores aftaler

Vi har tilfredse kunder, som vender tilbage til Kranexpressen A/S. Vi gør alt for at overholde den aftalte tidsramme for opgaven, såfremt vejret og forholdende tillader det. 

Kontakt os eller besøg os og lav en aftale. På vores plads beliggende i Hedehusene, har du mulighed for at se nogle af vores kraner, og vi står altid klar med vejledning og en kop kaffe.

 

 

 Hejs af platform med kranKran fra Kranexpressen A/S

Besøg vores nye facebook side med billeder af vores dagligdag: https://www.facebook.com/Kranexpressendk