Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kranbiler - Find din kranbil hos os

Kranexpressen A/Skranbiler
Adresse : Guldalderen 36
     2640 Hedehusene
Tlf : +45 49 17 78 78
Fax : +45 49 17 78 68
CVR : 20 10 19 03
Mail : info@kranexpressen.dk

Vores kranbiler løser alle opgaver

Takket være vores store udvalg af kraner kan vi løse alle typer opgaver. Står du med et bygge- eller løfteprojekt, hvor du både skal have transporteret og monteret byggeelementer, båden, containere, skuret eller andet, så er en kranbil den perfekte løsning. Vores mobilkraner har løftekapacitet fra 50 til 220 tons, og derfor kan vores kraner og løfteudstyr klare både lette og tunge byrder. Deres beskedne størrelse i forhold til deres løfte evne, gør det muligt for dem at løfte og placere store elementer på steder hvor pladsen er snæver.

 

De nyeste løsninger

Hos Kranexpressen A/S vil vi være i stand til at løse alle opgaver. Derfor har vi også mulighed for at montere en fly-jib på vores kraner. Den gør det muligt at løfte og flytte på områder, hvor man ellers troede at det var umuligt for en kran at komme til. Fly-jiben fungerer som en forlængelse af køretøjets standard kran og derved kan den bevæge sig 20° over vinkel. 

 

Fokus på sikkerheden

Kranexpressen A/S har sikkerheden højsædet, og derfor kan du med tryghed bruge en af vores mange kranbiler. Alle vores kraner er udstyret med kameraer og fjernstyringssystem dette gør det muligt for kranføreren at løfte og montere elementer sikkert, uden fare for omkringstående medarbejdere. Samtidig er vores køretøjer terrænsikret, så vi undgår ulykker - også på ujævnt terræn.

 

Vi hjælper dig med din næste opgave

Vi har en unik ekspertise indenfor håndtering af kraner og kranbiler, og derfor vil vi gerne komme med et godt bud på en løsning til dit projekt. Der er nemlig en masse vigtige ting, der skal tages højde for, når man arbejder med store løftbare køretøjer.

Vi ser frem til hjælpe dig i gang med dit byggearbejde, flytningsarbejde eller andet arbejde, hvor du har brug for en robust kran, så kontakt os med det samme og modtag et uforpligtende tilbud.