Lastbilkraner

- Find din lastbilkran hos os

Alt fra transport til løft

Når opgaven kræver hejs og transport, er lastbilkraner den perfekte løsning. Alle vores lastbilkraner er velegnede til komplicerede hejse opgaver.
Deres størrelse i forhold til deres løfteevne gør dem i stand til at klare opgaver ved begrænsede pladsforhold såsom snævre gader, haller eller i porte. Er pladsen mere begrænset en dette, så har vi også mobilkraner og spieringskraner til mindre opgaver.
Vores  medarbejdere løser dagligt komplicerede løfte opgaver, og de er rustet til at hjælpe dig i alle situationer.

 

Lastbilkran til enhver situation

Med vores store udvalg af kraner er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig den rigtige løsning i enhver situation. Nogle løft kan forekomme umulige, men du kan være sikker på, at vi kan finde en løsning. I samarbejde med dig udarbejder vi det mest hensigtsmæssige løft af byrden, så alt foregår sikkerhedsmæssigt forsvarligt og hurtigst muligt.
Vores udvalg af lastbilkraner kan du se herunder:

110TM - 185 TM med fly-jib,
110TM - 140 TM trækker med styrbare trailere til de ekstra materialer som du skal have flyttet

Fly-jib’en er en ekstra arm som forlænger kranens rækkevidde og fleksibilitet. Den ekstra arm kan derfor løfte på meget begrænsede områder eller passager.

 

Kontakts os for den optimale løsning

Kontakt os, så finder vi frem til den rigtige løsning til din opgave. Du kan herunder se vores lastbiler og få et indblik i de opgaver, som vi tidligere har løst - også på minimal plads.
Vores ekspertise spænder vidt, lad os hjælpe dig til den bedste løsning.

 | Cookiepolitik |  Sitemap