Mobilkraner

- Find din mobilkran hos os

Erfaring, viden og indsigt indenfor mobilkran

Kranexpressen A/S har stor erfaring og indsigt i løfte opgaver, vi står klar til at hjælpe dig med løft af maskiner, bygningskonstruktioner og alt andet som kræver løft. Vi udfører alle vores opgaver indenfor den aftalte tid hvor det er muligt, da vi er bevidst om at vores kunder har tidsrammer som skal overholdes.
Vores kraner kan arbejde i alle slags terræn og er yderst mobile. Byrder eller betonelementer som skal løftes og vendes i luften er ikke noget problem, vores mobilkraner har løfteevne mellem 45 og 200 tons.

Alle vores mobilkraner er udstyret med kameraer på kranarmen, hvilket giver en øget sikkerhed, da det giver vores kranfører en større præcision i løftet og derved undgår vi farlige fejl.

 

Forskellige typer af mobilkraner

Kranexpressen A/S tilbyder et stort udvalg af mobilkraner til favorable priser, bl.a. har vi citykran som er specielt bygget til opgaver i forbindelse med flytning af materiel i byen, hvor indkørselsforhold er helt ned til 3,16 meter, derudover har vi kraner der spænder fra 200 tons og nedefter. Vi har spieringskraner, lastbilkraner, og igennem vores moderselskab, BMS A/S, kan vi trække på langt større kraner.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med et byggeprojekt, bakseopgave eller et andet projekt, hvor vores mobilkraner kan komme dig til nytte, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 49 17 78 78. Du er altid velkommen på vores store plads på Guldalderen 36, 2640 Hedehusene.

Sammen med dig udarbejder vi det mest hensigtsmæssige løft af byrden, så alt foregår sikkerhedsmæssigt forsvarligt og hurtigst muligt.

 | Cookiepolitik |  Sitemap