Om BMS kranexpressen

BMS Kranexpressen har speciale i mobilkraner og lastbilkraner. Vi hejser og transporterer alt, fra byggeelementer, containere og varmeanlæg og transformere, og alt andet som vores kunder har brug for at få løftet.

 

Erfaring:

BMS Kranexpressen består af et hold engagerede og erfarne kranførere, samt et lille administrativt team, vi udfører opgaverne sikrest og hurtigst muligt. Sammen med dig planlægger vi den sikreste og hurtigste transport eller hejseopgave.

 

Robuste kraner:

Mobilkranerne har løftekapacitet fra 45 til 250 tons og egner sig derfor godt til bygningskonstruktioner og andre store og tunge opgaver.  Vores lastbilkraner kommer med monteret, fly-jib kran og styrbare trailere. Fly-jib’en også kaldet ’den tredje arm’ er yderst velegnet til de mere komplicerede opgaver som kræver en fleksibel kran der kan arbejde de steder, hvor en standard kran ikke kan hejse.

 

Sikkerhed:

BMS Kranexpressen har sørget for at alle vores mobilkraner er udstyret med et kamera på kranarmen, hvilket øger sikkerheden under løftet, Ydermere er alle kraner udstyret med fjernbetjening, så kranføreren kan stå på monteringsstedet og sørge for at alt går efter planen. Udover vores store sortiment af lastbilkraner og mobilkraner, har vi specialkonstruerede blokvogne og trailere til særtransport, derfor er der ikke det kranprojekt vi ikke kan løse for dig.

 

Behjælpelig:

Her hos BMS Kranexpressen er vi interesseret i at hjælpe dig med dit projekt, og derfor tilbyder vi dig råd og vejledning, hvis du er i tvivl eller et problem er opstået. Vi sidder klar på tlf.: 49 17 78 78, eller på vores kontorer på pladsen på Guldalderen 36, 2640 Hedehusene, hvor du samtidig har mulighed for at se på vores udvalg af kraner, mens du får en kop kaffe.

 

Historie:

  • Kranexpressen ApS etableres, med hovedsæde i Kvistgård. Der kommer hurtigt gode kunder i butikken og dygtige chauffører. Der er få maskiner og administrativt Sidder Lis Olsen på kontoret. 
  • Lars Ebbesen ansættes som kørselsleder, der er udvidet med mere materiel. 
  • Hovedsædet flytter fra det oprindelige Kvistgård og til nye lokaler i Hedehusene, med facade mod motorvejen. 
  • Kranexpressen ApS undergår ejerskifte og ændre navn til Kranexpressen A/S. 
  • Forretningen udvides med yderligere lastbilkraner. 
  • Der er for nuværende et bredt sortiment af mobil og lastbil kraner og et solidt kundegrundlag som Kranexpressen A/S betjener, fokus er stadig den gode service, det solide håndværk og smil på læben.
  • I 2023 fusioners med BMS A/S.
  • Besøg vores nye facebook side med billeder af vores dagligdag https://www.facebook.com/Kranexpressendk
 | Cookiepolitik |  Sitemap